Мика Стоичкова е на седмото небе заради любовта си с Иво Аръков. Дъщерята на Камата използва всяка възможност, за да демонстрира колко страхотно се чувства от близостта си с младия актьор.
Тя пусна в мрежата и първата им обща снимка, доказателство, че са заедно. На нея двамата позират с очила, криещи еуфоричните им погледи. „С целувки минавам по твоята малка безкрайност, по твоите брегове и реки, по твоите селца и огънят първороден, превърнал се в сладост“, написа Иво под дебютния им фотос.

Само преди дни Аръков разкри в предаването на Росен Петров „Нека говорят“, че Мика е новата му любов. „Много я обичам. Най-накрая си намерих мястото. Много ми е хубаво и съм щастлив“, изповяда се той. Двамата се запознали много случайно и всъщност всичко станало под инициативата на нейна приятелка. През лятото хубавецът имал много работа покрай заведението, което отвори. Когато намерил време да отиде за малко до морето, се запознал с дружката на Мика, при това точно в момента, в който двете момичета си пишели.

източник: blitz.bg

Leave a Comment