Симона Загорова не понася мащехата си Славка, научи HotArena.net от близки до семейството. Неслучайно дъщерята на Глория умира да се снима с татко си, но няма нито една снимка до избраницата му.

В поредица от фотоси, правени, когато Симона е гостувала на татко си, девойката не позира нито веднъж до жената на Илия Загоров и трудно приемала факта, че баща й е с друга.

Припомняме, че композиторът от години живее в Швеция със Славка. Близки я определят като „много мила и блага жена, земна и народна, не като Глория – надута и префърцунена“. Блондинката правела всичко възможно да се сближи със Симона, още повече че самата тя има дъщеря.

Мони обаче отказвала да се запознае с доведената си роднина и едва преди няколко месеца по принуда на майка си предприела стъпката. Въпреки това, студеното й отношение към жената на татко й си оставало все същото.

„Илия и Галя (Глория – б.а.) са разделени много отдавна. На практика Симонка не помни какво е да има семейство, но винаги е искала родителите й да се съберат. Нещо, което никога няма да се случи и това натъжава Симона. Галя е много болна тема за Илия, тя пък не иска и да чува за него“, разказват близки до семейството.

Илия е успял отдавна да превъзмогне Глория, но раната си е там. Сега той много обича Славка и дори двамата планират да узаконят връзката си. Според приятелки на Симона това ще съсипе тийнейджърката, която в тази възраст е изключително емоционална.

източник: hotarena.net

Leave a Comment