Божков предложил брак на кметската щерка Ива Софиянска

Милионерския син Антон Божков и дъщерята на Стефан Софиянски- Ива, ще вдигат лятна сватба.  Съвсем наскоро синът на бизнесмена Васил Божков, Антон предложил брак на дългогодишната си приятелка Ива.

Антон и Ива за появиха заедно за първи път през 2008 година. Оттогава двамата непрекъсната са заедно, а бащата на Ива, експремиерът Стефан Софиянски много се радва на избора на щерка си и без да се замисли дал благословията си за брак между Ива и Антон.

Милионерският син се изръсил 15 хиляди евро за годежния пръстен, който поднесъл на Ива. Веднага се появиха коментари, че Антон Божков е минал евтино, тъй като 15 хилки са нищо за неговия джоб.

Ива обаче не мисли за това колко струва годежният й пръстен, а за предстоящата сватба. Според запознати Софиянска веднага се втурнала да си търси булчинска рокля, с която да мине под венчилото, пишат от „Труд”.

Антон Божков предложил на Ива в края на месец Март и дал диамантен пръстен на любимата си. Двамата през повечето време живеят в Лондон, където наскоро Антон си купил луксозно жилище. Ива се е заела със задачата да обзаведе баровското жилище в центъра на Лондон, а сега бъдещата булка ще трябва да планира и сватба.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment