Григор Димитров и Мария Шарапова най-накрая разкриха официално връзката си, след като се насладиха на романтична вечерна разходка из Мадрид, заснета от фотографите на британския таблоид „Дейли Мейл“.

От доста време насам се твърди, че световната номер 2 при жените и изгряващата българска звезда са заедно, но досега и двамата не го потвърждаваха и отклоняваха въпросите за връзката си.

Преди два дни Димитров постигна най-големия успех в кариерата си, побеждавайки лидера в световната ранглиста Новак Джокович и може би това е вдъхновило него и половинката му вече да разкрият връзката си. След епичната битка с Ноле, Гришо пред телевизионните камери специално благодари на интимната си приятелка за съветите, които му е дала преди двубоя. Григор и Шарапова се разходиха по улиците на Мадрид миналата вечер в небрежно облекло, като през цялото време бяха изключително близки и на няколко пъти се спряха, за да разменят целувки.

Тази вечер българският тенисист ще се опита да достигне до втори четвъртфинал на турнир от сериите Мастърс в кариерата си, като на пътя му се изправя швейцарецът Станислас Вавринка. Шарапова също има мач от осминафиналите днес срещу германката Забине Лисицки, предаде БГНЕС.

източник: manager.bg

Leave a Comment