Изпълнителката втрещи феновете си с увиснали кожи

Преслава се появи на участие с вталена бяла рокля. Тоалетът е стилен, но певицата не беше обърнала внимание на кожата по ръцете си. Така тя втрещи почитателите си като показа набръчканите си ръце. Кожата на поп фолк дивата наистина е отпусната, благодарение на жестоките диети, на които се подлага.

Преслава като всяка пайнерка иска да е слаба, но често диетите, които спазват певиците, водят до потресаващи резултати. Кожата обикновено се сбръчква и увисва, това се случи и на всенародната любимка-Преслава, пишат колеги от kliuki.net Феновете на певицата са притеснени, че от толкова много строги диети, Преслава си вреди на здравето, а като за капак режимът се отразява и на външния й вид.

Хейтъри веднага наскочиха и започнаха да коментират как изглежда певицата. „Като й е толкова акълът да прави такива диети, нека сега ходи с виснали меса по ръцете”, „Преслава, нямаш ли огледало да видиш как си се набръчкала, иди на пластичен хирург да те приведе във вид, ти поне имаш пари за това”, злорадстват интернет потребители.

До такива крайности като пластични операции може и да не се стига, ако Преслава просто по-внимателно подпира тоалетите си. Фенове на певицата я защитиха, като натъртиха, че тя няма време за почивка и напоследък не обръща много внимание на вида си, заради работата си в „Гласът на България”.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment