Мария Игнатова разбива публиката с визия, от която на човек му се плаче: с кило пържоли и три метра кренвирши по тялото блондинката се превръща в Лейди Гарга.

Екипът на “Пълна лудница” докарва гаврата докрай в свой скеч, като имитира скандалния сценичен костюм на световната шоу звезда, пише “24 часа”. Както всички знаят, Гага скандалириза преди време всички естети и природозащитници с тоалет, сглобен от първокачествени кървави стекове.

Нашите хора не биха си позволили такова разхищение. И не по естетически съображения – а най-вероятно заради кризисния бюджет, пък и заради вродената българска стиснатост: как да похабиш толкова много мръвки! Ето защо побългареният клонинг на Гага – Лейди Гарга, скромно се кипри само с едно кило свинско, аранжирано по-скоро като генералски еполети върху раменете на сладката Игнатова. Освинването й е ефектно все пак, особено с накипрените върху перуката пържоли. Протеиновият елемент е подчертан с коланче от кренвирши.

Лейди Гарга е по принцип запазена марка на Зуека, но този път ролята е поверена на Мария заради друг ангажимент на Васил Василев в същия етюд. Гротеската показва друга свинщина – Зуека и Рачков са антични герои, чиято мръсна житейска мисия е митницата в Спарта. Нищо общо с българската реалност! Какво се случва, когато пишман-римляните срещат Лейди Гарга, тръгнала на турне в Рим, ще разберем тази вечер от 21 часа.

източник: kliuki.net

Leave a Comment