След три неуспешни опита да се задоми, Дачо на Софка най-после стигна до олтара. Бившата голяма любов на Софи Маринова вдигна пищна сватба.

Празненството бе почти като в приказките—три дни яли, пили и се веселили. Подготовката за празника трая месеци, тъй като роднините и приятелите първо трябваше да полеят раждането на новото бебе на Дачо, а после сватбата му, пише hotarena.net.

Бившата изгора на ромската перла вдигна сватба за чудо и приказ, коментират запознати. Над 200 гости се изсипаха на купона, който продължи до ранни зори. За огромно разочарование на мнозина, младоженците отказаха да пуснат фотографи и репортери на събитието.

Цели 8 фолк певици бяха поканени да пеят на купона. Глас извиха едни от най-известните имена на поп фолка, а младоженците гордо показваха и бебето си.

Както Кliuki.ws писа Дачо хлътна до уши по доведената си сестра. И след две провалени сватби със Софи Маринова, най-после успя да стигне до олтара. Младоженците избързаха и с бебето, което за първи път бе официално показано пред всички. Малчуганът е само на два месеца, но бе почетен гост на сватбата.

Що се отнася до Софка тя не получи покана за събитието, така че отказа да присъства. Певицата също така отрече и слуховете, че издържа Дачо и новото му семейство, както останалите си роднини.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment