Венета Райкова наскоро отрече, че се е случило най-очевидното, а сега гръмнаха детайли за нейните пластични операции

Хубавата Венета Райкова неведнъж е казвала, че не е от дамите, които са фенове на пластичната хирургия. По-точно тя я одобрява и й се радва само от разстояние…

„Горещата” водеща несъмнено обича да подпитва гостите си какви точно корекции са си правили, но самата тя отрича да се е възползвала от такива.

Даже и наскоро, когато Kliuki.net писа как стари кадри я издадоха, тя беше категорична, че това съвсем не е така. Тъкмо й повярвахме и гръмнаха подробности за тайните на младостта на Венета Райкова.

Изданието HotArena разказва в детайли, че поповчанката цели 7 пъти се е подложила на супер скъпи процедури, които днес личат от снимките.

Най-прясното и съвсем очевидно е, че тя е повдигнала клепачите си. Русата телевизионерка има още ботокс в челото, хиалурон в устните и в скулите, силикон в бюста, носът й е изпилен и си е сложила изкуствено допълнение към косата.

Някои би попитал ама само толкова ли, при условие, че знаем за какви жестоки преправяния става дума при фолк певиците. Е, да, засега е това, а по-нататък ще видим с какво ще ни изненада Венета Райкова. Интервенцията на кожата над очите е струвала на звездата 1200 лева, която е направена малко преди старта на новото й предаване „Къщата на Нова”. Тя е безкръвна и се извършва с помощта на лазер, разказват пред „Всеки ден” служители на клиниката, която е посетила Венета Райкова.

източник: kliuki.net

Leave a Comment