Манекенката с шеметни форми изумява без макиаж

Двойничката на Николета Лозанова се показа без грим. Красивата Моника Валериева се показа за първи път напълно натурална. Манекенката, която стана популярна с удивителната си прилика с моделката, се опита да се разграничи от нея като си пусна снимка без грим.

На фотото Моника е напълно неузнаваема, но отново има удивителна прилика с Николета. Дори  форумци в мрежата коментират, че без макиаж двете са като близначки.

Известният модел, доскоро красеше единствено кориците на светските издания в чужбина, но отскоро е популярна и у нас. А феновете й са в трепетно очакване да разберат подробности около личния й живот.

Освен се, че е първа дружка с певицата Андреа, Моника се оказа гадже и депутатски син. Също така Валериева прекарва твърде малко от времето си в България и през по-голямата част е в чужбина.

Доскоро единствено приликата й с Николета Лозанова караше мнозина да се обръщат след нея. Двете моделки толкова си приличат, че мнозина дори решиха, че са близначки.

Въпреки това Моника е категорична, че няма нищо общо с Николета и по никакъв начин не прилича на нея. По думите й, характерите им коренно се различават, а също така тя не гради кариера, разчитайки на скандална слава и връзки с футболни звезди.

източник: kliuki.net

Leave a Comment