Венета Райкова си намери достоен опонент в лицето на младата холандка Диуи Пеклер, с която си приличат като две капки вода. Въпреки че разликата в годините е огромна (цели 9 в плюс за ВР), приликата е потресаваща! Като се започне от лицето, премине се през бюста и се стигне до тънките части – всичко е напълно идентично, сякаш двете са истински сестри – близначки.

Интересен факт е, че холандската красавица също като Венета Райкова няма капка силикон никъде по себе си. Както се вижда от снимката, формите ѝ са яко напращели, но всичко е напълно естествено. И тя на свой ред непрекъснато е обвинявана, че прикрива посещенията си в кабинетите по пластична хирургия, но засега успява да устиска на обществения натиск да признае.
Иначе Диуи е родена на 9 септември 1983 г. в Холандия, в семейството на бедни работници. И тя като своята по – голяма кака Венета е луда по телевизията. За разлика от нея обаче си няма собствено предаване, но заработва повече от достатъчно като гост – изпълнител в разните предавания и риалити формати.
Тук настъпва една съществена разлика, защото Пеклер е най – известна в родината си като певица. Дори е успяла да издаде собствен албум, от който няколко парчета се представят доста успешно в тамошните класации. Друго различие с Венета е семейството, защото холандката наскоро се раздели с бившия си съпруг, от когото има малка дъщеря.

източник: skandalno.net

Leave a Comment