Bначалото на март Лора Караджова се прибира вкъщи и казва на баща си Йордан Караджов, че връзката с Део вече е в миналото. Двамата току-що са се върнали от планираната шест месеца почивка на остров Сан Висенте, Кабо Верде, където отиват да карат сърф. Точно там те осъзнават колко са се отдалечили един от друг за последните години и разбират, че връзката им вече е изчерпана и е по-добре да се разделят приятелски. Решението не вземат импулсивно или в кулминацията на жестока караница, а цивилизовано на вечеря в дълъг и откровен разговор.

Събитията се случват малко след като Део вече е започнал да репетира за участието си в „Дансинг старс“ по Нова тв заедно с Елена Добрикова. Двамата толкова си допадат, че той се влюбва в 23-годишната танцьорка. Разбира, че щом изпитва нещо към нея, значи връзката му с Лора вече е в края си. Не Елена обаче е причината Део и Лора да прекратят 8-годишната си връзка. В отношенията на водещия с певицата чувствата отдавна били охладнели.
„Раздялата е факт. Лора дойде вкъщи и първо сподели с нас решението си. Изхабени чувства – това е причината“, каза баща Йордан Караджов.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment