Една от най-талантливите и красиви певици у нас обра безброй много критики след последното си участие. ДесиСлава  бе поканена да пее на светско събитие. Събралите се хора обаче вместо да слушат изпълненията на певицата, предпочитаха да коментират наедрялото й тяло, пишат колеги от клюки.нет

Чуха се ужасни коментари по адрес на певицата. Вярно е, че ДесиСлава  е качила някой друг килограм, но определено не изглежда толкова ужасно, колкото се опитват да я изкарат някои интернет потребители. Стигна се до препоръки към изпълнителката да се подложи на липосукция.

“Много е напълняла, има нужда от спорт и диета. Няма какво да се излага, а да се стяга!”, съветват певицата. Други пък са на мнение, че ДесиСлава  си изглежда много добре. По-добре да има някое друго килце отгоре, отколкото да е грозно слаба, разсъждават защитниците на певицата.

И ние смятаме, че ДесиСлава си е добре. Певицата определено изглежда здрава и направо сияе. Ако изпълнителката се харесва и се чувства добре в кожата си, защо й е да се подлага на диети? “Много си е хубава даже. Повечето хора у нас като видят жена с истински извивки и заявяват, че е дебела. Това са глупости. Жената трябва да има месо по кокалите си, а не да е ходещ скелет!”, защитават феновете ДесиСлава.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment