Първородната дъщеричката на Коко Динев, малката Ивон, е наследила  твърде много от гените на баща си.

Момиченцето е пълничко като него и проявява сериозни признаци на затлъстяване. Диагнозата, която педиатрите са поставили на детето, е обезитет. Това е хронично състояние, идентифициращо се с голямо количество на телесни мазнини.

За жалост Ивон не е наследила гените на майка си, която има перфектна фигура и изглежда блестящо.

Специалистите съветват при този вид заболяване да се обръща специално внимание на храненето. На красивата и фина Анелия обаче най-вероятно й е писнало от непрекъснати диети и ограничения и позволява на щерка си по-свободен хранителен режим. Още повече, че малката почти изцяло се е метнала на баща си. А не е наследила стройната линия на майка си.

Почитателите на фолк дивата са изненадани, че родителката подценява проблема на дъщеря си и вместо да потърси решение на проблема, предпочита да се прехласва по луксозни бижута и маркови тоалети. А критиците на Анелия са на мнение, че блондинката би трябвало да отделя повече внимание на дъщеря си, за да не се налага на детето след години да се бори с излишните килограми.

Изглежда гените на Коко са много силни, защото и малкия му наследник Иван, чиято майка Емилия изглежда перфектно, също проявява подобни признаци.  И както изглежда също ще се окаже носител на обезитета на Коко Динев.

източник: kliuki.net

Leave a Comment