Докато Гълъбин Боевски е в затвора, семейството му се разпада, и то буквално. Всички членове на известната фамилия са изпокарани. Синът Пол, върху когото беше паднала отговорността да стане глава на семейството, предизвиква проблем след проблем. Последният скандал, който гръмна около името му, е свързан с приятелката Капка, която той изостави. Драмата беше публикувана за кратко в социалната мрежа Фейсбук и така стана обществено достояние. Репликите, които си разменяха различните участници в нея, бяха не по-слаби от който и да е турски или латиносериал.
Любовта между смуглата красавица от Кнежа Капка и Гълъбин се разрази малко след като Гълъбин Боевски влезе в затвора. Независимо че приятелката му също е от известно в града семейство, фамилията никога не я е допускала близо. Дори и когато Капка носи първия наследник на Гълъбин Боевски, завистливи роднини от Кнежа пускат слуха, че тя имала развратно поведение и детето можело и да не е от Пол. Самата Капка, която зарязва кариера, за да се обвърже със сина на известния спортист, не обръща внимание на слуховете и не издава нищо от кухнята на отношенията си с Пол. До момента, в който не разбира, че през последните няколко месеца от връзката им той й е изневерявал. Включително и по времето, когато тя е раждала сина му Гълъбин, кръстен на дядо си.

Едва тогава, силно наранена, Капка описва целия ад, през който й се е налагало да премине. Непостоянният Пол не е до приятелката си дори и в мига, когато детето му прави първите си крачки:

„Детето ми направи първите си 4 крачки в деня, в който баща му избра друга, нямам какво повече да кажа.

Моят син ще му избива зъбите, само да порасне

и да разбере как го е изоставил баща му“, заканва се Капка и описва изневярата: „Разбрах какво е имало. изглежда Боевски се е влюбил в крокодила от пръв поглед и решили да изоставят децата си, за да спят по задни седалки, градинки и прочие и да бъдат заедно. Цели два месеца тая негодница спи с женен мъж, а той изостави детето си заради нея“, пише измамената приятелка. Тя стига още по-далече и разказва, че на няколко пъти е била пребивана, дори и по време на бременността.

„Въпреки че ме е бил много пъти, аз съм останала с него, така че когато го защитавате, малко слезте на земята, става ли“, пише Капка.
Младата жена има подкрепата на свекърва си Красимира, но не и на властната Стела Боевска – майката на Гълъбин, която живее в Кнежа. Бабата на Пол държи заведението на сина си, има и магазинче за домашни потреби. Само преди месеци тя погребва съпруга си, който така и не успя да се пребори с рака.

Близки до семейството на Боевски твърдят, че властната баба не харесала от самото начало връзката на внука си с красавицата Капка. Тя се надявала той да си хване по-добра партия в София. Финансовите проблеми, налегнали фамилията, станали причина Пол Боевски, Капка и бебето да живеят в Кнежа.
След като Капка изписва пълните с болка постове във Фейсбук, бабата решава, че трябва да се намеси и на свой ред я напада.

Под достойнството ми е да те коментирам

Ние сме на земята и сме здраво стъпили, само си помисли ти коя си“, пише Стела Боевска. Следва светкавичен отговор:
„Тази, която Ви мислеше за семейство, само че е била голяма грешка, а и не знам защо аз да се питам коя съм, внукът ти показа коя си“, отговаря гневната, изоставена съпруга.

Бабата Стела отвръща и тя: „Не знам кой на кого какво е казал и показал, но разбра ти коя си!“
Капка разказва, че през цялото време очевидно бабата е знаела за изневярата на внука си, но вместо да се възмути, го е поощрявала: “Тя го кара да изостави детето си и е знаела през цялото време, че той е с друга, женена, с дете на 5 годинки, много е горда сигурно, казаха ми, че е знаела, не разбирам това наистина”, пише наранената жена.

В спора се намесват и приятелки на Капка, които дружно нападат бабата: „А и се съмнявам да има по-зле от тебе, от щерка ти, от Памчето, от Полчо и така нататък“, пише една от тях.
Оттам нататък бабата не смята за нужно да отговаря.

Изливайки драмата си във Фейсбук, Капка разказва, че Пол Боевски е пребил мъж само защото го заговорила. Това се случвало в момент, в който се разкайвал и се чудел дали да не се върне обратно при семейството си: „Днес е пребил момче, което ми пишеше, и да каза, че ще стои на ъгъла на улицата, всичко щяло да продължи, докато не се върна при него. Не я искал вече, боклук била, срам го е и прочие… Сега се оказва, че

той ще наранява физически всеки, който се опита да се свърже с мен

къде да избягам, как мога да живея нормално?“, пита отчаяната Капка и признава, че също е прибягнала до физическо насилие спрямо съперницата си: “Наритах я, пребих я, малко й беше на боклука грозен, противен. Олеква ми само да знам, че те страдат! Тази война я печеля аз. Фактът, че той не се грижи за детето си, откакто се е родило, а ходи по казина, сам говори. Мен никаква не може да ме изкарате, хората сами виждат”, пише Капка и накрая излива душата си в изключително емоционална изповед:

“Ако някой си е помислил, че просто искам да злепоставя бащата на детето си, не е така. Нямам какво да му връщам вече. Не сме женени, защото исках да си дойде неговият баща, за да празнуваме заедно. Искам просто да направя така, че всички момичета, които са слепи от любов и не виждат очевидното, да се събудят и да бягат. Аз видях отдавна за какво става въпрос, още в ранна бременност, но сърцето не ми даде да убия собственото си дете, само Господ може да отнема животи! Бях влюбена и съжалявам за това. Аз поемам вината си, че съм направила грешен избор, но това не е просто клюка, не е просто изповед, това е сила за всички жени, които са пребивани, заплашвани и поставени без избор. Вече знам какво съм направила, не искам да досаждам на никой, дано съм помогнала с това поне на една жена да си отвори очите, ако е преживяла, каквото и аз. Нека се защитават, нека ме злепоставят, тук знаят каква съм, аз сама знам каква съм, всичко е много просто. Не искам славата им, искам сина ми да расте с мен и щастлив, а не с баща, който се отказва от него.

Щом детето ми не е желано, така да бъде

за мен той е целият ми свят. Детето исках да кръстя на дядо му, само за да взема някакъв пример от гледна точка на спортните му постижения, за да бъде мотивиран да спортува. А й много приличаше на него и на баща си, когато се роди. Не приемайте писанията ми като задължителни да ги четете. Аз не пиша на света, а на хората, които познавам”, разкрива отчаяната млада жена.

Само месеци по-рано Пол се кълне в любов и заявява, че се чувства изключително щастлив с приятелката си. “Това е нещото, което наистина ми дава сила и цел. Приятелката ми е прекрасен човек и съм изключително щастлив, че нещата се получиха така. Бебето не е случайно”, твърди той.

В едно от малкото си интервюта, преди да роди, Капка също признава, че се чувства на върха на щастието си: „Не сме разгласявали нищо от суеверие, но е вярно, да, ще ставаме родители с Пол. Мислим и за сватба, но чакаме Гълъбин да се върне. Той знае и е много щастлив. И моето, и семейството на Пол са много щастливи – няма как, винаги бебетата са повод за радост.“

До редакционното приключване на броя нито Пол, нито някой друг пожела да коментира разразилия се скандал. Самата Капка заяви, че това е под достойнството й и би го направила само ако проговори някой от роднините му, и то, за да се защити.

“Нищо не би могло да върне случката. Сама трябва да се справя, изобщо и не знаех, че профилът ми е бил отключен за всички, после поправих това. Всичко беше за хората от града, за знаят и да пазят семействата си.

За момичетата – слепи от любов

и за тези, които се страхуват да вземат живота в собствените си ръце. Благодаря Ви от сърце за интереса”, написа младата майка. Самата тя неведнъж е признавала, че е в прекрасни отношения със свекърва си Красимира. По думите й тя винаги е била на нейна страна.

Това не са единствените проблеми на семейство Боевски в момента. Най-тежките им грижи всъщност идват от липсата на средства и все по-западащия бизнес на фамилията. Откакто Гълъбин Боевски е в затвора, съпругата му изпитва затруднения да крепи и без това рухващата финансова стабилност. На практика по документи тя няма никакво участие в бизнеса на мъжа си. Синът Пол също не фигурира във фирмените регистри, установи проверка на „ШОУ”.

В момента Красимира Боевска прави отчаяни усилия да продаде семеен имот в Кнежа и се опитва да си издейства пълномощни, които да й позволят да контролира банковите сметки и фирмите на съпруга си. Тя не среща особена подкрепа от свекърва си Стела, макар че именно Красимира е тази, която дава огромни пари, само и само да осигури каквото е необходимо на сина й Гълъбин.

Близки до семейството издават, че Красимира има и други проблеми – дълговете в няколко банки, “завещани” от съпруга й. Освен тях той имал и кредити към няколко известни боса, които никак не били склонни на толерантност.

Изтормозената Красимира има проблеми и с дъщеря си Сара. Покрай всички проблеми и най-вече заради ареста на баща й тенисистката е изпаднала в депресия. Момичето все по-често се затваряло вкъщи и трудно общувало.

Покрай всички тези проблеми изцепките на сина Пол не допринасят за спокойствието във фамилията. Това не е първият път, в който буйният син става център на вниманието. Още на 15 години той се прослави, след като вилня с газов пистолет в училище и едвам не уби съученичка. По-късно се заговори, че има проблеми с хазарта, алкохола и таланта да се набърква в неподходящи компании.

В момента има много слаба вероятност Гълъбин Боевски да излезе от затвора и да се завърне в България, както стана с Евелин Банев – Брендо, за когото се твърди, че е негов приятел.

Гълъбин Боевски се надява на последната инстанция в латиноамериканската държава – Висшия федерален съд, да намали наказанието му от 9 години и 4 месеца. Тежката присъда бе издадена през май 2012 г. и потвърдена от апелативните магистрати през октомври същата година. Максималното наказание, което Боевски можеше да получи, бе 20 години затвор. Щангистът бе задържан на 24 октомври 2011 година на летището в Сао Пауло с около 9 килограма кокаин, скрити в специални тайници в куфарите му. Той се връщал към България заедно с дъщеря си Сара, която бе на турнир по тенис в южноамериканската страна. Оттогава той се намира в затвора край Итаи.

източник: blitz.bg

Leave a Comment