Фолк певицата Алисия намери доста оригинален начин да отговори на Николета Лозанова. Красавицата пусна кадър от новата си рекламна фотосесия, на която показва, че наистина е мъжко момиче.

Фотосът веднага разбуни духовете в мрежата, тъй като напомни на феновете за един доста колоритен коментар на Ни Ло. Преди време плеймейтката си пусна снимка с две приятелки от морето, на която написа — „Ние НЕ сме отчаяните съпруги“.

За всички беше ясно към кого е насочен удара, но Алисия просто отмина коментара на съперницата си. Преди дни обаче, когато Николета отново я засегна, твърдейки, че „от певица до певица има разлика“ и „Победителят е само един!“, красавицата реши да й отговори, като засегне самочувствието й на модел.

 

Хубавицата си пусна снимка от новата фотосесия, на която изглежда като неустоима мъжкарана. И е твърде далеч от визията на отчаяна съпруга, като каквато я обрисува Николета. На фотоса Алисия е стилна, съблазнителна и загадъчна, и изобщо не прилича на отчаяна съпруга.

Фотосът обра овациите в мрежата, а феновете са повече от доволни, тъй като фолк дивата изглежда фантастично. Самата Алисия в последно време се радва на все повече внимание, тъй като откакто се раздели с Ники Михайлов, не само изглежда все по-дръзка и смела, но и направо се е подмладила, смятат нейни почитатели.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment