Непълнолетната Симона Загорова отново скандализира аудиторията, но този път случката е наистина брутална, видя Kliuki.ws. Дъщерята на Глория отново пусна снимки в социалната мрежа Фейсбук, на които позира в неадекватно състояние по столичните клубове и дискотеки.

Ето какво прави нощем малката госпожичка Загорова, всички са възмутени от поведението й. На въпросната снимка ясно с вижда, че Симона е под влияние на определени упойващи вещества.

Всеки, който се вгледа в погледа на малката ще разбере, че Симона определено е приемала “забранени” вещества. Загорова потресе всички със състоянието, в което позира на снимката. Никой не очакваше такова нещо от нея….

Фенове и почитатели на малката не пропуснаха да коментират скандалното фото. “Мила, напушена ли си!?”, “Симонче, какви ги вършиш!?”, възмущават се интернет потребители в мрежата. Кliuki.ws няма как да знае какво точно е приемала госпожица Загорова, но снимките говорят. Как ли ще реагира Глория след като разбере какви ги върши щерка й по дискотеките!?

А Вие какво мислите, адекватен ли е погледът на малката Симона Загорова!?

източник: kliuki.ws

Leave a Comment