Представянето на Лора Караджова на концертите в “Музикална академия” беше повече от трагично. Именно затова щерката на Йордан Караджов се оказа първата изгонена от шоуто с унизително нисък зрителски вот и то в номинация срещу никому неизвестния Любен. Феновете на звездата съвсем естествено възроптаха срещу тази несправедливост, но фактите са такива – певицата пя кошмарно, а журито едва се сдържа да не я разсипе от критика единствено от уважение към баща й.


Каква обаче е причината Лора да се представи толкова зле на сцената? Певицата действително не се слави с особени гласови данни, но това, което зрителите чуха досега, беше наистина зле. Съквартирантите на Лора в Академията издъниха причината. Оказа се, че Лорчето имало сериозна слабост към чашката. Факт, който от доста време е публична тайна. От напрежението и стреса покрай шоуто обаче певицата съвсем му е отпуснала края. Прея и Любен разкриха, че Лора е изпила цяла бутилка уиски съвсем сама. При това май в същия ден, в който бяха концертите на оставане в шоуто.
Съвсем естествено, с подобно количество изпит алкохол е доста трудно да се представиш подобаващо. И е повече от логично, че певицата напусна безславно риалитито. “Да си пее на плейбек по дискотеките и това е”, коментират форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment