Михаела Стоичкова, първородната дъщеря на футболната легенда Христо Стоичков, завъртя поредния си любовен романс. От началото на юни наследницата на Ицо излиза с младеж с бръсната глава и напомпани мускули, когото представя за начинаещ бизнесмен.

Уви, истината за новото гадже на Мика, както всички наричат щерката на Стоичков, е съвсем различна. Оказа се, че мускулестият красавец, завъртял главата на наследницата на Камата, е сред най-известните търговци на дрога в столичния квартал „Люлин“.

27-годишният избраник на Мика е известен не с името, а с прякора си както в ъндьрграунда, така и сред органите на реда. В полицейските досиета здравенякът е познат под прякора Шаро.

Според данни от МВР преди година Шаро в бил разследван от ченгетата като бос на наркогрупа, търгуваща със синтетични наркотици. Люлинският мачо обаче се изплъзнал на антимафиотите, след като корумпирано ченге го предупредило, че срещу него и бандата му е заведена разработка за разпространение на пико и че телефоните им се подслушват.

Така бандата на Шаро преустановила дейността си за месец-два, докато премине „жегата“, а след като от МВР преустановили наблюдението над люлинската организация поради липса на доказателства за престъпна дейност, търговията с дрога отново била подновена.

Според източник от ъндърграунда Шаро и бандата му съумяват да пласират около 2 килограма пико месечно, като от престъпната дейност новият любим на Мика Стоичкова печели около 50-60 000 лева месечно. Татуираният бандит не търгува с никакви други наркотици, за да не навлиза в територии на големите люлински босове Кирчо Руския, Весо Паяка и Мирката. Казват, че Шаро плаща такса „спокойствие“ на 9-о РПУ, а за да ползва протекциите на хората около Таки, снабдява дилърите на кокаин от „Люлин“ с пико на производствени цени.

„Шаро продава пико от най-високо качество под формата на розови кристали. Метаамфетамините се произвеждат във фабриката за дрога в Хасково, за която се носи мълва, че е собственост на Къци Маймуната и Паскала. Месечно в „лабораторията на смъртта“ в Хасково се произвеждат над 50 кила пико, но по-голяма част от дрогата се изнася за Арабския свят. В България този вид синтетична дрога е все още слабо известна и няма много голям пазар.

Шаро е сред пионерите – дилъри на пико, търгува с розовите кристали от 2-3 години. Малцината продавачи на синтетични наркотици в София пазаруват на едро от него“, описват дейността на новия любим на Мика Стоичкова източници от ъндърграунда.

Естествено, кандидат-зетят на Христо Стоичков крие дейността си пред наивната Мика. Според приятелки на щерката Михаела и Шаро се запознали в столичното заведение „Найт бар“ през пролетта. Тогава обаче Михаела била интимна с друг младеж.

Шаро и Мика се залюбили в началото на лятото, когато се озовали заедно в Слънчев бряг за откриването на актуално заведение. Дъщерята на Стоичков се возила в черното БМВ 5-а серия на наркодилъра до морето и обратно, а след двудневната им лятна екскурзия двамата станали неразделни. Мика все още не е запознала Шаро с баща си.

Тя е влюбена и вярва сляпо на гаджето си.

Той я лъже, че развива честен бизнес и че помага на родителите си, които въртели няколко заведения и внасяли замразени зеленчуци от Гърция“, разкриват от обкръжението на люлинския гангстер.

Михаела Стоичкова, първородната щерка на най-успелия футболист в България за всички времена, се прибра за постоянно в родината преди година и половина, когато баща й бе назначен за треньор на „Литекс“.

Мика е наследила характера на баща си – амбициозна, упорита и „без цедка на устата“. Наследницата на Камата израсна в Барселона, докато татко й бе звезда №1 на футболния гранд от Каталуния, след това бе 3 години в Америка За разлика от по-малката си сестра Кристина, която предпочете да живее в чужбина и да посещава България само за кратки почивки, Михаела се завърна в родината с татко си и се захвана с телевизионна журналистика.

Преди да се залюби с наркодилъра Шаро, Михаела имаше мимолетни авантюри. Сред спряганите за нейни гаджета бе рапърът Криско, макар Мика да е категорична, че с него са само приятели. В миналото Мика бе свързвана с тенис звездата Григор Димитров, с футболната звезда Жерар Пике и с автомобилния пилот Дани Клос.

„Мика е много влюбчива, но слава богу-бързо й минава. Дано рано-рано се осъзнае и зареже Шаро, преди да бъде повлечена по нанадолнището от люлинския дилър“, надяват се приятелките на щерката на Христо Стоичков.

източник: senzacia.net

Leave a Comment