Щерката на Камата се чуди защо още стои без гадже след като всичко й е на шест и би трябвало да е апетитна хапка за силния пол, издават нейни дружки.
Откакто се е завърнала в България, Мика все не може да случи на подходящ партньор и, ще не ще, движи само в компанията на приятелки.
„Какво не ми е наред, че все не мога да си намеря сериозен кандидат! Хубава съм, умна съм, заможна съм, известна съм, а мъжете сякаш бягат от мен“, кахъряла се христостоичковата наследница пред свои близки.


Нещо повече – 28-годишната хубавица почнала да си мисли, че е станала жертва на зли и завистливи очи, които са я урочасали.
И все по-често напоследък мислела да се обърне към някоя врачка, за да й разтури невървежа в любовта, издават от близкото обкръжение на Михаела Стоичкова.
В хайлайф средите обаче се говори, че причината Мика да е все сама не е метафизична, а съвсем реална – Христо Стоичков. С буйния си и непредвидим нрав, Модерният ляв стряскал всички кандидат-зетьове и горките момчета, колкото и да харесвали щерка му, не смеели много много да се навъртат край нея.
„Ако Мика Стоичкова иска да завъди гадже, да стои по-далеч от баща си! Тогава ще види как ще почнат да й се лепят като мухи на мед“, клатят глава нейни приятелки.

източник: senzacia.net

Leave a Comment