В скоро време д-р Енчев ще стане баща

Теди Велинова е бременна в петия месец. Манекенката вече не може да крие бременността си, защото коремът й определено се забелязва. Тези дни тя беше видяна из центъра на столицата с усмивка да се разхожда и да показва наедрялото си коремче.

Скандалният д-р Енчев ще става татко. Той се разведе със съпругата си, за да може да бъде с Теди Велинова. Двамата вече са сгодени и признаха, че планират сватба. Може би пластичният хирург и Велинова ще избързат с датата, за да бъдат семейство, когато се роди първото им дете.

Велинова разведе д-р Енчев, след като завъртяла главата на хирурга. Двамата се срещнали покрай скандалната рекламна кампания на „именития” доктор. От началото на връзката им запознати говорят за парите, които харчи хирургът, за да задоволи капризите на любимата си Теди.

След като новината за бременността на Велинова плъзна из светските сайтове, интернет потребители побързаха да се подиграят с д-р Енчев и изгората му. В мрежата се появиха доста иронични коментари, а посланието “Бременна съм! Благодаря Ви, д-р Енчев!” се радва на голяма популярност.

Изглежда скандалната рекламна кампания на хирурга никога няма да бъде забравена!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment