Рафи Бохосян влиза във ВИП Брадър. Това гласи най-новата клюка около певеца. Според последните слухове, които се носят в медийното пространство изпълнителят, ще прекара няколко дни в компанията на тризначките и финалистите от „ВИП Брадър“.
Рафи влиза във ВИП Брадър?

Дочухме обаче, че Рафи не само ще прекара последните дни до финала със звездите от „ВИП Брадър“, но ще се запознае и със съквартирантите от „Big Brother all stars“. Очаква се шоуто да събере под един покрив не само победители от предишни сезони на формата, но и други родни знаменитости участвали в „X Factor“, Survivor, Music Idol.

Вероятно това ще изненада тризначките Вяра, Надежда и Любов, които са гост звезди в това предаване, но официални участнички в следващия сезон на шоуто. Предвидени са много изненади и един-единствен фен ще право да влезе в Къщата след специален кастинг.

Засега Рафи не е потвърдил слуховете, че ще участва в шоуто, както и колко дълго всъщност ще остане. Певецът е почти непрекъснато в движение и обикаля по участия, пишат от „Монитор“.

Зрителите обаче се надяват, че освен певеца, ще имат възможност да видят в Къщата, за кратко и Николета Лозанова. Феновете на очарователната футболна съпруга, още я упрекват, че не им даде възможност да я опознаят отблизо и отказа да участва дори за няколко дни в риалити формата.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment