След дълги години, на търпеливо очакване, почитателите на Райна най – накрая бяха задоволени! Без капка свян и покаяние певицата захвърли всички тоалети и задръжки, взривявайки мрежата с чисто гола снимка.

Инициативата на Райна определено бе аплодирана бурно от всички почитатели на женските прелести, въпреки че целта на фотоса е само една – да провокира и изкарва от равновесие. Комерсиализма на скандалната снимка не попречи на хилядите фенове да се взират в тъмното, правейки опит да разгадаят цялата истина докрай.

Естествено, мрежата се напълни и с коментари, според които жена без мъж може да се сравни само със стихийно бедствие и ураган. Мнозина отдадоха новата проформа на Райна именно на факта, че след раздялата с Константин тя си остана соло, изпитвайки поредица от неудачи в личния живот и любовта.

„Райна е прекрасна! Удари в земята всичките си колежки, които фотозаснеха доста по – хард сцени от нея. Това обаче показва, че тя се чувства силно самотна и търси начин да привлече вниманието към себе си. Но с толкова претенции трудно ще намери достоен заместник на Константин, не може всички да са идеални”, коментира горещо привърженик на певицата.

източник: skandalno.net

Leave a Comment