„Брей, Мариана Попова какво парче била” са само част от отзивите за задните части на поп изпълнителката

Мариана Попова за пореден път побърка феновете си с голите си задни части. Певицата е голяма фенка на прашките и обича да се разхожда пред камерите по долно бельо. „Заксовете” на Биг Брадър, разбира се, не пропускат подобни кадри и веднага ги качиха на сайта си. Интернет потребителите направо полудяха по тях.
Марианка, както обича сама да се нарича поп певицата, бе в банята заедно с Никол Станкулова. Двете си говореха за отношенията в Къщата и затова че не бива да се доверяват на никого. Синоптичката не скри, че се е предоверила на всички съквартиранти и е сбъркала, а Мариана сподели колко й е трудно с това лицемерие.

Мариана Попова

Мариана Попова секси

Този разговор обаче остана някак си на „заден план” именно заради задните части на Мариана Попова. Никой от интернет потребителите не обърна внимание на излиянията на двете дами и коментарите бяха изцяло насочени към „задните” мисли на феновете. „Евалата, Мариана извади стегнато дупе!”, „Брей, Мариана какво парче била” са само част от отзивите.
Мариана Попова ползва прашката не само като долно бельо. Нейни бански за плажа също е толкова оскъден. Наскоро снимки от морето през лятото публикува „България Днес”, където Марианка показа завидни форми.

Източник: Kliuki.net

Leave a Comment