Благой Иванов заяви категорично, че Къци Вапцаров няма да спечели риалитито. Той направо потресе съквартирантите си с категоричното си изказване за победителя в шоуто. Това се случи по време на разговора, когато родните звезди обсъждаха кой ще спечели шоуто. Багата веднага контира Никол, когато тя каза, че според нея Къци ще спечели голямата награда. Борецът шокира всички с категоричното си изказване, че шоуменът няма да спечели.

Победителят във ВИП Брадър започна сам да се издава пред останалите.

Благой направо стресна дотолкова останалите съквартиранти, че те дори не посмяха повече да продължат разговора. Зрителите изключително много се замислиха и започнаха да са на мнение, че шоуто е нагласено.

Потребители и форумци се питат от къде е толкова сигурен Багата, че Къци в никакъв случай няма да спечели. Мрежата гърми от слухове, че ВИП Брадър е абсолютно нагласен и Багата ще грабне парите.

Вероятно всички сте забелязали, че когато Благой отказва да участва в мисии, не е изложен пред останалите и не му се задават никакви въпроси. Никой дори не искаше обяснение от него защо отказа да се качи в рикшата със Златка и също така отказа да се прави на гимнастичка.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment