Истински скандал избухна в „Мис България“ снощи. Кандидат – миските спретнаха такава разправия, че дори и скандалите във „ВИП Брадър“ на нищо не приличат. Миските загубиха всякакво чувство за мярка и умереност. А словесните им престрелки засенчиха дори атомните бомби по сила.

Скандалът назряваше от доста време, но истински екшън започна снощи. По време на номинациите Боряна и Звезделина си зашлевиха солидни словесни плесници пред всички, залагайки на доста груби обиди.

Последваха доста груби коментари от страна на Пенка към близначките и Велина.  Ромската перла не спести на нито една тях критиките си, правейки ги на нищо.  Моника и Вероника не можаха да преглътнат  думите на  Пенка и грубо я нападнаха.

Двете изгубиха всички позиции, които бяха завоювали досега. А според някои така жестоко са се изложили, че просто изгубиха всякакъв шанс да спечелят „Мис България“.

Малко по-късно Моника и Вероника напуснаха по собствено желание формата. Двете дами предпочетоха да си тръгнат, отколкото да останат в компанията на Пенка. Коментарите им отприщиха нечуван скандал в шоуто, като останалите миски не останаха по-назад.

“Това ли са претендентките за “Мис България”?”, “Да се карат и плюят като на махленска свада”, “И това лицето на България пред света?”, “За нищо не стават”,  възмущават се потребители в мрежата.

В крайна сметка близначките си тръгнаха с гръм и трясък, правейки запомнящо се шоу. А  останалите миски продължиха да плетат интриги и да обмислят как да се изложат една друга.

източник: kliuki.net

Leave a Comment