Емилия и Коко Динев са сериозно скарани и този път може би е фатално, подозират фенове на певицата.

През последните дни жената на Коко Динев залива социалната мрежа с тъжни постове за житейските уроци и любовта, видя и HotArena.net.

„Когато в живота ни нещо свършва, винаги предстои ново начало… емоции, любов, сълзи… Животът е толкова цветен, нека да го оцветим в нашите любими гами!!!“, написа на стената си във Фейсбук Емилия. И допълни: „Не си струва да имаш свобода, ако нямаш свободата да грешиш“.

Направи впечатление не само намека за края на една връзка, но и фактът, че постът е пуснат от Гълъбово – родния град на певицата.

През последните дни Емилия е при родителите си, а не при Коко в Сандански.

Това още повече подсили подозренията за сериозна свада.

Според близки до певицата, повод за скандала е гостуването на певицата в предаването на Сашо Диков. Емилия за пореден път показа слабост, като се оплака от бившата жена на мъжа си – Анелия, макар да знае, че Коко не обича подобни махленски истории.

„Омръзна ми да бъда над нещата. Не искам да съм безгласна буква. Много години търпях и мислех, че нещо ще се промени така, но това не се случи“, заяви пред Диков Емилия.

На бизнесмена никак не му се нрави името му да се споменава само покрай любови с певици, но не и около сериозния му бизнес, писа „България Днес“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment