Певицата не спира да демонстрира колко добре се чувства след раздялата

Миналата седмица стана ясно, че между Део и сценичната му партньорка в шоуто “Денсинг Старс” Елена се е зародила любовна връзка. Този факт, потвърден от самия русокос водещ, сложи край на спекулациите около връзката му с Лора Караджова като ясно даде да се разбере, че двамата вече са разделени. Естествено, феновете на двойката веднага започнаха с предположенията кой кого е зарязал като дори се появиха мнения, че Део е поддържал известно време паралелна връзка с двете момичета и с това е разбил сърцето на Лора.

Самата певица се почувства длъжна да даде отговор на слуховете като заяви лаконично, че в действителност с блондина са разделени и неговият живот повече не я интересува, научиха от БгДнес. След това си заявление, направено по телефона, дъщерята на Данчо Караджов категорично отказва да коментира повече връзката си с Део.

Според феновете певицата се държи като типичното зарязано момиче. “Колкото и да твърди, че не й пука с кого е Део, поведението й говори друго”, смятат почитателите. Откакто новината за раздялата им и за новото момиче в живота на Део стана публично достояние, Лора не спира да обяснява колко е щастлива и колко добре се чувства.

Наскоро в медиите дори се появи информация, че певицата има нов мъж в живота си и напълно е забравила за бившия си.

източник: kliuki.net

Leave a Comment