Ирен Онтева окончателно се помири с бившата си половинка Христо Сираков. Известният бизнесмен и моделката се появиха заедно на светско парти. Компания им правеше синът им Кристиян, а тримата предизвикаха фурор в мрежата. Мнозина дори заговориха, че бившите влюбени отново са се събрали.

Въпреки че Сираков неведнъж се е изказвал доста грубо за възрастта на Ирен, очевидно напоследък двамата са стоплили отношенията си. И то дотолкова, че дори излизат заедно по партита и купони. Изненадващо до Онтева този път липсваше гаджето й Давид Бучолини, който е сред най-желаните ергени. Говори се, че докато бизнесменът е в Италия приятелката му дели един покрив с бившата си половинка.

Всъщност дълго време Сираков и Онтева бяха скарани, но заради сина си се сдобриха. Малкият Кристиян се оказа по-важен за двамата от паричните им спорове и конфликти. Днес родителите успяват да запазят добрия тон не само по светски партита. Говори се, че Сираков се разбира отлично с половинката на Ирен и двамата дори са в приятелски отношения.

От своя страна бившата манекенка не спира да сипе суперлативи, по адрес на бившия си. А двамата изглеждат до такава степен приятелски настроени, че в светските среди дори се заговори, че са на път отново да се съберат като двойка.

източник: kliuki.net

Leave a Comment