Любо и Рут вече не са заедно! Двамата вече бивши влюбени, които започнаха отношенията си в предаването “Къртицата” избраха да демонстрират краха на връзката си по същия начин, по който я и започнаха – в ефира на ТВ7. Певицата и журналистът бяха специални гости в студиото на живото предаване на риалити формата “Мис България”. За никого не остана скрита обаче студенината, която лъхаше между двамата.

Продуцентите на “Мис България” умишлено бяха настанили бившата двойка на един и същ диван, очевидно надявайки се да ги провокират по този начин. Вместо това обаче те постигнаха единствено потвърждение на това, за което се говори от седмици, а именно, че Любо е бил шута на Рут. Макар да се държаха културно в националния ефир, Любо и Рут бяха седнали възможно най-далеч един от друг. Нещо повече, двамата избягваха да общуват помежду си, а според гости в студиото ситуацията се е повтаряла и по време на паузите за реклама. “Двамата се правеха, че другият просто не съществува”, коментират потресени очевидци.

Очевидно приказката за Рут и Любо официално е приключила. Двамата се залюбиха по време на участието си в “Къртицата”, а певицата дори заряза дългогодишния си приятел Калоян заради журналиста. В последствие прясно влюбената двойка се изпокара, а преди няколко седмици пък бяха изловени заедно на екскурзия в Холандия. Изглежда обаче нищо не е помогнало и двамата все пак са сложили край на отношенията си.

източник: kliuki.net

Leave a Comment