Дени Лазаро, който смени пола си в Бразилия, вече е неустоима блондинка!

До скоро той беше Денис, а днес има артистичен псевдоним и често се снима за реклами в съвършено тяло на богиня и излъчване на истинска жена. Да, докато Азис само се фукаше, че ще го направи, то Денис определено се реши на тази стъпка и се преобрази в супер секси маце.

От няколко седмици Дени Лазаро смени тотално визията си и вече е с руса коса и модерна прическа. Новото изкушение в мрежата живее отдавна в Гърция, където има свой бутик и приема страната за своя втора родина. Въпреки, че България липсва на Дени много, тя рядко идва тук и само, за да се забавлява с приятели.

Дени Лазаро не спира да отговаря на пикантни въпроси какво е преживяла, за да се трансформира в жена, но и не крие нищо от смелата си постъпка. Тя споделя в интервю за jenite.bg, че животът е кратък и всеки трябва да му се наслади така, че да не съжалява нито за миг, когато се обърне назад.

Водена от тази сентенция, Дени наля 350 кубика в пазвата си, сложи си чисто нови устни, нос и хирурзите се погрижиха тя да блесне като перфектната дама. Напук на природата, която я е дарила с мъжки орани, Дени Лазаро вече е пълноценна жена, каквато се е чувствала винаги.

Очевидно резултатът си е струвал всички мъки и усилия на Дени Лазаро. Снимките, които Kliuki.net публикува, определено ще ви убедят в това.

източник: kliuki.net

Leave a Comment