Лили Иванова ще прибере  80 хиляди лева  на морето, съчетавайки приятното и  полезното с  доходоносното.

Певицата, която от няколко седмици  си почива в апартамента си във Варна и се пече гола на голямата тераса, е поискала твърдо  50 000 лева, за да украси с присъствието си и пеенето си частно парти на богат местен бизнесмен. На него не му мигнало окото, защото не всеки може да се добере до примата на българската естрада и после да се фука пред другите с това.

Следващият месец пък вече е уговорила 30 бона хонорар за изпълнението си пред изискана публика в пиано бар на Слънчев бряг. лили50 хиляди, но долара, тя прибра от участието си в друго частно парти в Москва преди няколко месеца, като организаторите я взеха и я върнаха със самолет.

Азис, Преслава, Глория и цялата плеада от известни фолкаджии не могат да стъпят и на малкия пръст на кака си Лили, която струва в пъти повече от тях. Примата има много покани, но предпочита да си почива и да приема само тези, които й носят много пари и на които публиката ще я слуша и ще й ръкопляска, а няма да говори за поредната сделка и поредния тоалет. Според малцината ощастливени от личното й присъствие, певицата обичала да се пазари по ориенталски. Тя си намисляла някаква цена и я обявявала. От другата страна започвали пазарлъци и успявали да намалят хонорара наполовина. Лили знаела този трик и накрая взимала точната сума, която искала. Обаче след това не проявявала никакви капризи. Искала да има помещение за преобличане и почивка и оттам нататък изпълнявала стриктно цялата уговорка. В това отношение била желязна и никога не подвеждала тези, които са я наели и музикалните им желания, както и продължителността на пеенето на сцената.

източник: skandalno.net

Leave a Comment