Фолк певицата Ивана тотално се оля с фотошопа. Последната фотосесия на брюнетката бе така обработена с редакторската програма, че тя е направо неузнаваема. Изпълнителката си пусна снимки от най-новата си фотосесия. Те  обаче предизвикаха повече критики, отколкото комплименти.

В желанието си да блесне, изпълнителката изглежда не по-голяма от 20-годишна. Без нито една бръчка по лицето и със солидно намалени килограми.

Облечена в свежа лятна рокля, с ефектни обеци Ивана, наистина изглежда изключително стилно. Певицата обаче не се задоволи с изискания си вид, но реши и да се подмлади.

Последната фотосесия на изпълнителката обаче бе така обработена, че и най-големите й фенове не можаха да я познаят. „Това ли е Ивана?“, беше най-честия коментар във форумите.

Потребители коментират, че суетната изпълнителка заприличва все повече на Лили Иванова. „Не се показва без грим и слънчеви очила. И няма нейна снимка, да не е с фотошоп“.

Самата певица упорито крие лицето си в последно време и се старае всичките й снимки да бъдат прилежно обработени, за да не се вижда нито една бръчица по него. Последната й фотосесия обаче мина всички граници, тъй като Ивана прилича на 20-годишна кукла Барби.

„Аман от тоя фотошоп, на живо няма нищо общо“, „Видях я онзи ден и не можах да я позная“, коментират потребителки в мрежата.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment