Николета и Валери си паркират Бентлито на място за инвалиди!

Свръх наглостта им ядоса хората, които зърнаха гледката и постъпката им предизвика огромен скандал, видя Kliuki.net.

Божинови щяха да се разминат само с недоволни приказки зад гърба си, ако фото от нарушението не беше изтекло в мрежата, писа изданието dnes.bg.

Сега вече всички ги хулят и клеймят като адски несъобразителни богаташи, които са се самозабравили. „Как може такова нещо, не ви ли е срам?!”, „Те са се доказали като невъзпитани, защо въобще се учудвате…?!”, „Нямам думи, вместо да дават пример като известни, те правят точно обратното, а младите ги взимат за свои идоли… непростимо е!”, реагираха веднага гневни потребители.

Някои даже останаха без думи и окончателно се втрещиха от семейство „Николери”, както ги наричат в нета. Чисто новата луксозна кола, която струва над 300 хиляди евро, явно не гарантира, че шофьорът ще спазва правилата.

И не това е най-неприятното, възмущават се всички. „Трябва просто да се поставиш на мястото на човек с инвалидна количка, но те откъде да се сетят да го направят…”, „Освен това в този мол винаги има място, не мога да ги оправдая, кощунство е!”, „Сигурно са се взели за много специални, а може и да са го объркали със „синя зона”, гаврят се и споделят още потресени от Николета и Валери.

източник: kliuki.net

Leave a Comment