Новината за развода на Жени Калканджиева дойде доста неочаквано за мнозина, особено предвид факта, че само преди месец модната шефка обяви, че с Тачо са по-влюбени от всякога. Това обаче се оказа пълна измислица и буквално преди дни Жени обяви, че е в развод с десет години по-младия си съпруг.

По всичко личи обаче, че крахът на брака й изобщо не се отразява зле на Калканджиева. Нито дори унижението от факта, че Тачо й е слагал рога с по-млада от нея манекенка. Шефката на “Визаж” се появи на партито по случай рождения ден на Петко Димитров и цяла вечер демонстрира отлично настроение, издават гости на събитието.

Жени се забавлявала чудесно и въобще не изглеждала да страда от проваления си брак. Нещо повече, модната шефка, която не пропуска случай да демонстрира пренебрежението си към чалгата, не спряла да кърши снага под ритмите на специалния гост на събитието – Азис.

“Цяла вечер не слезе от дансинга. Въобще не приличаше на жена, която минава през тежък развод, явно не й пука особено за това, че е зарязана”, коментират гостите на заведението, където беше купонът.
Припомняме, че шефката на “Визаж” Жени Калканджиева обяви, че е в развод с десет години по-младия от нея Тачо. Запознати издават, че младокът зарязал Калканджиева заради 31-годишната моделка Зорница Линдарева.

източник: kliuki.net

Leave a Comment