Благой Иванов- Багата съвсем го закъса след излизането си от Къщата на ВИП- Брадър. Освен че стана за резил с алкохолните си изпълнения, Багата е на път да бъде изоставен от половинката си.

Любина направо е бясна след бруталната пиянска изцепка на гаджето си Багата във ВИП- Брадър. Красавицата все още не може да му прости срама, който й причини Благой. Близки приятелки на Любина издадоха, че тя никога няма да преглътне унижението, нанесено  й от Багата. На всичкото отгоре наранената Любина била твърдо решена след алкохолните изпълнения на боеца да скъса с него, но изчакала до последно, за да види какво ще се случи във ВИП- Брадър.

Все пак ако Багата беше победител, Любина щеше да се възползва от победата му, но уви…. Скандалните му изцепки в Къщата обаче  го отписаха от победата и зрителите се настроиха негативно към Багата. За всичко това Благой сам си е виновен…..

Очевидно тази година ще се окаже много трудна и мъчителна за Багата. Не стига, че беше на косъм от смъртта, а сега и Любина ще го изостави. Отношенията между двамата вече са охладнели и не е ясно дали двамата изобщо ще се съберат.

Престоят на Благой във ВИП- Брадър май тотално му опетни имиджа и разби живота…..

източник: kliuki.net

Leave a Comment