Любимите певици в чалгата се лепват за някой заможен дундьо или грозник и си остават там!

Както сочат хрониките на жълтите медии родните фолк диви се обвързват на принципа „хубавите ябълки свинете ги ядат”. Къде що имаше красавица, всяка мина „под ножа” на заможни неугледни бизнесмени с проблем с перисталтиката.

„Няма ли достатъчно смели красавци?”, питат се отчаяните им фенове. „Не са толкова ларж!”, отвръщат им по-опитните. Може би на момичетата им стига убийствената конкуренция в гилдията и искат да си приберат при някой, който няма да отчете, ако понатрупат килограми, забележат бръчици или сенки под очите. Пък и дебеличките и не съвсем красиви любовници никак не се скъпят – умеят да ценят като им се е паднала шестица от тотото!

Ето и доказателствата:

Вечният Коко Динев е легенда. Цели три дами (си признаха) са се радвали отблизо на неговата любов и щедрост. Той определено е с наднормено тегло и не е баш красавец, но дамите разказват, че е много галантен, романтичен и щедър.

Бившият на Емилия – Краси не е популярен толкова. Фактът, че тя се реши да му се врече само на него и едновременно с това съгради кариера, поне доказва, че любовта е сляпа.

Делян Пеевски е като трън в петата на протестиращите и политическия елит, но знойната красавица Цвети Янева от години си е с него и не смята да го пуска. Тя получава най-доброто и като песни, и като клипове, и като отразяване в пресата за пословичната си вярност!

Криси Гущеров обожава фолк-певици. То не бяха Алисии и Малини, но щом го прилапа войнстеното миньонче Мария – край! Тя живее като кралица, той е поставил света в краката й. Мария почти не пее, такъв жест не беше правила дори за бившия си – красавеца Митко Андонов. Криси май заслужава повече…

Махмуд накара Лияна да му посвети най-красивите години от живота си. Тя го чака като вярна Пенелопа във времената на изпитание. Никъде не се изявяваше, за да бъде майка и негова спътница. Рискува за кратко с Благо Георгиев, но разбра, че красавците не са толкова всеотдайни като по-семплите момчета.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment