Новата светска двойка Яна Акимова и Петко Димитров съвсем скоро ще се окажат пред олтара. HotArena.net дочу, че звездната двойка ще се венчае през октомври.

Най-желания ерген в София по всяка вероятност до края на годината вече няма да е свободен. Въпреки че е само от няколко месеца с Яна, Петко е щастлив и е убеден, че тя е жената на живота му.

Говори се, че двамата се сгодили още преди два месеца на морето. За венчавката настоявала най-много Яна, а Петко склонил бързо.

Предполага се, че събитието ще бъде между 5 и 15, като датата още се уточнява. Сватбата по всяка вероятност ще е в Правец, а купонът по-късно ще е в заведението на плейбоя.

Освен с ум и чар, Яна спечелила Петко и с уменията си в спалнята. Тя била истинска фурия в леглото и го карала да се чувства като най-големия мъжкар.

Ето защо не му трябвало много време, за да реши, че иска да е с нея цял живот. Тя пък от своя страна приела без колебание предложението му, към което сама го подтикнала, убедена, че няма да намери по-подходящ мъж.

Според познати на Яна, тя бързо осъзнала, че Петко не може да е верен само на една жена. Още в началото на връзката им той започнал да й кръшка.

Тогава танцьорката се взела в ръце и като умна жена решила да заложи не на скандалите и грозните сцени, а на отношенията им в спалнята. Само така била убедена, че той няма да има сили за други жени.

И наистина Петко се преобразил напълно! Сега той изобщо не поглежда други момичета, напук на слуховете, че вършее сред мацките по морето, пишат от „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment