Ритонецът Здравко възмути феновете на „Музикална академия“. На снощния лайф естрадната легенда изцепи пред чаровната Прея, че трябва да намали килограмите, тъй като е твърде дебела.

Певецът се опита тактично да го поднесе, но коментарът му разбуни духовете в мрежата. Зрителите едва не го погнаха с вили и лопати заради коментара за теглото на певицата.

„Това е музикално шоу, не конкурс за „Мис“. Негодуват фенове. Самият той се опита да се оправдае твърдейки, че дебели звезди няма. Последваха намеци относно фигурата на Катя, но естрадния певец отнесе най-големите критики за коментара си.

„Изказването на Здравко беше върха на глупостта! Прея е страхотна и дано да не приема навътре думите му.“ „Като й видях смутената физиономия ми идваше да отида и да кресна на Здравко.. Може ли в ефир.“ „Нима килограмите на човек са критерий за неговата дарба и талант????За Бога…“, „Ще кажа само АДЕЛ… на там сами си вадете изводи!“, пишат фенове в мрежата.

Публиката бе категорична в едно–че певецът е прекалил с търсенето на недостатъци у младите звезди. “Прея, не се променяй“!, зоват фенове, оценили по достойнство таланта на чаровницата, която според тях е страхотна и няма нужда да се променя.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment