Певицата на народа си позволи да покаже пристрастие към един отбор и си навлече неприязънта на опонентите

Ивана се забърка в драматична история. И този път не става дума за нещо от личния й живот.

Знаем, че певицата на „Пайнер” е една от категоричните любимки на народа. Каквото и да се говори за чалгата, нейният талант все се подчертава, че е ярък и няма нищо общо с пошлостта в тази музика. Сега обаче тя си навлече гнева на поне половината от своите обожатели. Защо ли?! Ами ето я причината.

При една от своите последни изяви Ванчето си позволи да метне шалче на врата, но не обикновено, а такова, с което някои заявяват своята принадлежност към даден отбор.

И така, след като тя си уви врата с отличителните знаци на ЦСКА, то феновете на „Левски” се вбесиха. От няколко дни се бълват яростни коментира в мрежата, с които недоволните от ситуацията изразяват емоциите си, както само те го могат.

Изпълнителката на „Ние сме номер 1” индиректно поощри футболистите на ЦСКА и си призна, че е техен върл почитател, а останалите, които водят вечна война и са от противниковия лагер, какво да правят? Нямат избор, освен да приемат, че Ивана симпатизира на „червените”.

Това е положението! И не й се сърдете, тя също е човек и има своите предпочитания! По-важното е, че винаги, когато е на сцената, Ивана се раздава от сърце и за всички без значение от пол, възраст или други критерии…Не случайно, тя все е на върха и винаги е търсена, независимо, че е една от първите звезди в този жанр.

източник: kliuki.net

Leave a Comment