Влюбените в „Къртицата” си простиха взаимните обиди и се радват на споделено лято

Рут и Любо в крайна сметка са си заедно!

Въпреки грозните квалификации и нелицеприятни истини, двамата все пак си простиха и са си двойка. Дали е любов или взаимноизгодна връзка, не се знае, но двама от най-атрактивните играчи на „Къртицата” се разбраха, целунаха и скрепиха връзката си от Базата.

Рут заличи всеки спомен за бившия си Калоян, макар последният да не хаби време, а направи и невъзможното да очерни и без това недобрия й имидж от шоуто. Любо пък стана първото „лошо реалити-момче”, срещу което се изправиха съотборниците, но пък зрителите одобриха.

Певицата си запази скъпоценния хонорар, въпреки изцепките, а Големият победител си осребри добре тримесечния престой в Базата. Двамата разполагат с достатъчен капитал, за да пътуват по Европа или да почиват на морето.

Когато са в родината се държат като всяка обикновена двойка на плажа – пекат се, правят си лигави снимки на брега и се хвалят със спомените си в мрежата.

Двамата очевидно не се събират по „къртичовски” с другите влюбени – Деян и Радина. Предвид отношението на милата Рут към актьора и бъркотията, в която го забърка – това не е изненада за никой.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment