Продуцентът на формата – Нико Тупарев, тика най-добрия си приятел Румен към финала, убедени са феновете

“Бяхте ми любимото предаване, но вече НЕ”, “Спирам да гледам “Денсинг Старс”, ама от шуробаджанащина” – това са само малка част от възмутените зрителски коментари след снощното издание на танцовото шоу. Феновете полудяха от възмущение след като Люси напусна предаването за сметка на Румен Луканов.

Само няколко часа след финала на епизода интернет и в частност страницата на шоуто във Фейсбук бяха заляти от гнева на зрителите. Феновете не могат да повярват, че любимецът им Люси, който въпреки килограмите си, танцува в пъти по-добре от Румен, е бил изгонен.

“Засрамете се малко”, не крият недоволството си потребителите. Дори и водещите Краси Ранков и Алекс Сърчаджиева бяха в шок от неочаквания вот на зрителите. Вот, за който самите зрители са категорични, че е манипулиран. Публична тайна е, че Румен Луканов е един от най-близките приятели на продуцента на формата Нико Тупарев. И беше логично да остане за сметка на други също не дотам добре танцуващи звезди.

Да го оставят в шоуто за сметка на един от най-музикалните и пластични участници обаче дойде в повече на феновете. И те съвсем логично изразиха огромното си възмущение. Нещо повече, феновете готвят тотален бойкот на шоуто като се заканват повече да не го гледат.

източник: kliuki.net

Leave a Comment