Иван Ласкин не отиде на работа и принуди ръководството на Театър “Българска армия” да отмени представлението. И то не кое да е, а по ирония на съдбата баш “Колко е важно да бъдеш сериозен” по Оскар Уайлд. Публиката обаче не повярва на това и остана в залата да чака.

Иван Ласкин  просто не дойде на работа и все още не знаем причините”, каза човек от театъра пред “24 часа”. Колегите му допускат, че може да е претърпял някакъв инцидент. Но каквото и да се е случило, постъпката му е некоректна, защото не намерил за нужно поне да звънне един телефон. Сега театърът ще трябва да върне парите за 400 закупени билета.

Във фоайето настъпи суматоха заради билетите. Зрителите питаха за кога могат да ги заверят или къде да ги върнат. Ръководството не знаеше какво да отговори и обяви, че ще стане ясно по-късно какво ще се прави с продадените 400 билета. Трябва да върнем парите на хората, но нямахме толкова в наличност, каза притеснена касиерка. Иван Ласкин не дойде на работа. Просто не се появи. Не знаем причините. Всичко може да е станало, но каквото и да е то, беше етично поне да ни се обади по телефона. Изложихме се здраво, каза човек от екипа.

В петък  Ласкин  видимо си беше жив и здрав и се наливаше с водка в залата по време на Денсинг старс, отправяйки хапливи забележки. Снощи съпругата му Алекс беше на мястото си, като водеща на шоуто, усмихваше се и не даваше никакви признаци, че е станал някакъв инцидент с мъжа й. Най-вероятната причина за неявяването на Ласкин на работа е, че се е напил някъде и е забравил, че има представление, шушукат зад кулисите. Стана ясно и, че на Александра Сърчаджиева  й е писнало да му бере срамовете и го е предупредила сериозно да спре да пие, или накрая ще го прати да живее в кръчмата, а тя ще се оттегли от театъра, наречен семеен живот.

източник: zajenata.bg

Leave a Comment