Горещата авантюра между боса на мафията от ерата на мутренските времена Георги Илиев и фолкпримата Глория от години е пикантно преразказвана и интерпретирана.

Малцина са ония, волю или неволю станали свидетели на истинските отношения между изявяващата се на дансинга на шоуто „Денсинг старс“ дива от Русе и боса на ВИС. Връзката им не била само цветя и рози, а точно обратното.

Вместо да чува шепота на нежни слова и допира на топли устни, в ушите на Гло отеквали звучните шамари на Главния.

Според градската легенда омъжената за композитора Илия Загоров Глория станала официална любовница на Георги Илиев три години преди да го застигне куршумът през август 2005 г. край бреговете на Слънчев Бряг.

В ония времена освен законната си половинка Мая бившият републикански и балкански шампион по борба имал купища жени. Но русенката успяла да заеме специално място в сърцето на мутренския бос.

Глоpия успяла да заеме специално място в сърцето на мутренския бос

Двамата се срещали най-често в бившата столична дискотека „Севастопол“, но не, за да консумират плътските си страсти.

Според хора, гравитирали по онова време в ъндърграунда и присъствали на купони, организирани от Главния във въпросното заведение, той не гледал на Глория като на сексуален обект, а чисто и просто я ползвал за сценична играчка по време на алкохолните и кокаиновите си запои.

При един от тях борецът държал чалга звездата в „Севастопол“ 5 дни, без да я пуска дори да си подаде носа навън.

Глория стояла под ключ в стаичката, определена за гримьорна и съблекалня на гост-изпълнителите и през няколко часа била привиквана да весели с песните си дрогирания и смъртно пиян Илия.

Имало моменти, когато под влиянието на алкохола и не преценявайки какво върши, той се държал брутално с нея и редовно я биел, ако се случи от умора да изкара някой припев фалшиво.

източник: hotnews.bg

Leave a Comment