Риалити звездата Ким Кардашиян ще се бръкне сериозно, за да роди като принцеса. Брюнетката отказа да приеме офертата на някое списание за първите снимки на бебето, но се кани да похарчи 1 000 000 долара за раждането.

Ким, която ще стане майка през юли вече е резервирала стая в болницата, където ще прекара последните три дни преди термина. Кардашиян плаща по цели 400 долара на нощ за престоя си в Cedars-Sinai Medical Center в Лос Анджелис.

„Ким вече похарчи десетки хиляди долари, за да е сигурна, че всичко ще мине като по вода“, издават нейни познати. Освен това по настояване на брюнетката годеникът й Кание Уест е пръснал стотици хиляди, за да осигури всички удобства на бъдещата майка по време на болничния й престой.

Нейната стая ще има поръчкова вана, ТВ с плосък екран, мек диван, маса за ядене и всичко това ще бъде декорирано с рози. Освен това Ким ще се храни с ястия приготвени в любимите й ресторанти.

След раждането риалити звездата ще плаща по 1 000 долара на фотограф, за да заснеме паметните моменти с бебето. За капака бъдещата майка е платила и близо 25 000 долара, за да обнови гардероба си за болничния престой и раждането.

източник: hotarena.net

Leave a Comment