Фатални последствия от драстичните диети търпи фолк дивата Преслава. Изпълнителката на „Ако ще да боли“ буквално се погубва и е на крачка от анорексията.

Най-тъжната за феновете промяна у певицата след отслабването се оказаха смалилите се гърди на Преси, научи HotArena.net.

Почитателите й не могат да преглътнат сериозната загуба и стават все по-малко. Певицата рискува не само аудиторията и кариерата си, но и здравето си.

Последното й видео е доказателство за драстичната промяна у фолк дивата. Клипът към дуетното парче с Анелия „Няма да съм друга“ показва Преслава тотално променена. Освен че няма и следа от пищния й бюст, който водеше всички класации за най-големи гърди у нас, фолк дивата се е стопила и в лице.

„Не стига, че има огромен луфт между краката, ами вече и циците й спихнаха! Що не спре с глада?”, чудят се феновете й, които я харесват в съвсем натурален вид и не могат да проумеят защо се мъчи да отслабва, писа „Всеки ден“.

Припомняме, че преди време изпълнителката си направи операция за намаляване на бюста, тъй като „бремето“ бе твърде непосилно за плещите й. Според запознати, сега е твърде възможно Преслава отново да се подложи на корекция, но този път за увеличаване на формите си.

Дано все пак изпълнителката се вразуми и започне да води здравословен начин на живот, защото анорексията не е шега работа.

източник: hotarena.net

Leave a Comment