Кейт Мидълтън може да загуби бебето си заради натоварената програма, която изпълнява ежедневно. Приятелите й се притесняват, че от много тичане накрая ще се случи нещо лошо.  „Всички я съветват да посмали малко темпото, да полежи, да гледа филми или да се разхожда за удоволствие, както повечето бременни жени“, казва близка приятелка на херцогинята на Кеймбридж.


31-годишната Кейт, която е бременна в петия месец, в момента е поела голяма част от задълженията на Кралица Елизабет Втора, която се възстановява от мистериозно заболяване.  Така дневните й прояви са двойно повече, което никак не е здравословно за бременна жена.
„Графикът и е ужас. Тя непрекъснато е подложена на стрес, но в двореца не могат да разберат опасността. Има реален шанс Кейт да пометне“, притеснява се още приятелката й.  Кейт бе разкритикувана от недоброжелатели, че е прекалено слаба. Всъщност, ако не се знае, че очаква дете след три месеца, едва ли някой наистина би предположил, че съпругата на Уилям е бременна.
Кейт разкрива известни подробности около бременността си, като това, че терминът ѝ е в средата на юли, че двамата със съпруга ѝ са изготвили списък с имена за момче или за момиче. Катрин вече беше в болница в първите месеци от бременността заради сериозно сутрешно гадене.

източник: zajenata.bg

Leave a Comment