”Да, заедно сме!”  Точно така Пламен Иванов,  бившият съпруг на  Валя Войкова, който вече е разведен официално с нея, отговори на въпроса наистина ли го е направил заради Хилда Казасян.
С Хилда сме и се надявам, че това не интересува никого освен самите нас. Всъщност връзката между двамата започнал доста преди съдебните процедури. Те се влюбили зад гърба на Валя и се отдали на чувствата си. Хилда пък призна, че с Пламен били в хармония на тялото и духа и на същността си, каквото и да означава това. Може би има предвид, че си пасват както физически, така и духовно и че са родени един за друг, но късно се открили. В момента те са като влюбени тийнейджъри и се радват един на друг.

Дъщерята на Хилда  – Надежда-Мари била с тях на море, Пламен я научил да плува, очаровал я, тя го харесала, но я пратили при роднини в прованса, за да не пречи повече на младите.
На няколко пъти Хилда загатваше, че има човек до себе си и е влюбена, но никой не очакваше, че е в съпруга на Валя. Певицата дискретно пазеше името на поредния си любим, а Войкова мълчеше от страх, че ще се забърка в огромен скандал. Тя пак се забърка, но поне успя да го отложи във времето. Хилда е доста влюбчива дама и биографията й го показва. При нея идват не кои да е мъже, а само най-добрите. Закратко тя бе и с Чочо Попйорданов, но се разделиха, а в деня на погребението му тя си стоеше в журито на “Като две капки вода” и се усмихваше, без да подсказва външно какво й е на душата и изобщо има ли й нещо на душата. тогава вече е била влюбена в Пламен, а Чочо се е върнал при Даниела. Равновесието било напълно възстановено, ако не се брои Валя Войкова, чийто съпруг бе безпардонно откраднат. Но пък някой ще каже – той сам е бил недобре охраняван и готов за крадене. Или заслужава ли си да страдаш по мъж, който не прави разлика между жена и кърпа и ги сменя с еднакво безразличие, като си хвърля върху по-новата.

източник: skandalno.net

Leave a Comment