Британският принц Уилям, който служи като пилот на спасителен хеликоптер в Кралските военновъздушни сили, е излязъл в отпуск, в очакване на раждането на първата му рожба, съобщава шотландският таблоид Daily Record.Името на бебето на херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт, което трябва да се роди всеки момент, е най-обсъжданата тема на Острова. Букмейкърите приемат залози за 96 възможни имена, съобщи „Дейли Мирър“.

Британците обичат да залагат и името на кралското бебе се превърна в повод, който заприлича на съвсем обикновен футболен мач. Изборът обаче се оказа по-труден, тъй като не е известен полът на престолонаследника.

Най-голяма е вероятността бебето да се казва Александра, ако е момиче, и Джеймс, ако е момче. Сред възможните имена са Даяна, както се казваше покойната майка на Уилям, Елизабет и Джеймс. Букмейкърите залагат и на имена, които са необичайни и малко вероятни за член на кралското семейство като Бритни, Барак и Елвис. Най-малко вероятно е бебето да се казва Норт, като букмейкърите определят вероятността 5000 към 1. Едно от другите странни предложения е Шардоне с вероятност 250 към 1. Залози се приемат и за френските имена Луи и Арсен.

Докато феновете се чудят кога ще роди Кейт Мидълтън и какъв ще е полът на бебето, британски експерти вече пресмятат бъдещите печалби, които ще донесе кралският наследник на страната. Според тях печалбата от появата на първородната рожба на Кейт може да достигне 250 милион британски паунда.

В сумата са включени приходите от бъдещи продажби на сувенири, бебешки продукти, книги и алкохол. Пазарът вече е залят с чаши, чинии, звънчета, ключодържатели, кутийки и всякакви дрънкулки. Очаква се също така заради раждането на бебето към Англия да се стекат необичайно много туристи от целия свят.

източник: blitz.bg

Leave a Comment