Поп звездата се чувства прекрасно като обвързана жена

Тийн дивата Майли Сайръс доста притесни феновете си с последните си интервюта. Изпълнителката заяви, че се чувства страхотно като омъжена жена.

И докато медии и фенове се чудят, кога певицата успя да мине под венчило Майли се забавлява с объркването, което предизвика. Оказва се, че актрисата и певица все още не е надянала брачната халка, но се чувства все едно е омъжена.

Звездата от „Хана Монтана“ споделя, че двамата с Лиам Хемсуърт се чувстват така, сякаш сватбата им е била преди години, пишат от hiclub.bg. Двойката от година живее заедно, което даде повод на актрисата да обяви, че все едно е наистина омъжена.

Наред с това звездата твърди, че да е обвързана страшно й харесва. И смята, че семейният живот е изключително интересен и емоционално наситен.

Засега изпълнителката се наслаждава на хармоничната си връзка и не бърза с приготовленията за сватбата, която се кани да вдига. След броени дни Майли ще посрещне и 20-я си рожден ден, когато се очаква да обяви официално сватбата си. Засега обаче изпълнителката предпочита да запази в тайна кога смята да облече бялата рокля. И твърди, че поне за момента е насочила вниманието си изцяло върху кариерата си.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment