Скандално видео от морето потресе цяла България тези дни. В клипчето, обиколило наши и чуждестранни сайтове за видеообмен, едър мъж е даряван с фелацио насред български плаж пред ококорените очи на стотици.

Мъжът е изправен до шезлонг, на който е поседнала неизвестна дама, покрита с кърпа на главата. По движенията става ясно, че жената прави орална любов на здравеняка, обявен за „мутра“ в интернет.

„Ужас, ужас“, възмущава се една от плажуващите, която снима скандалната сцена с телефона си.
Видеото предизвика хиляди възмутителни коментари, които описаха постъпката на двойката като просташка, безочлива и ниско морална. Кои са всъщност двамата от клипа?!

HotZona.bg проведе свое разследване и от двама независими източници научи, че мъжът от клипа е от турски произход и се казва Нуфи Б. (по обясними причини няма да изписваме целите имена на участниците). Девойката пък работи в печатница и се казва Радостина Г., твърдят запознати, които дори ни насочиха към Фейсбук профилите на двамата.

В действителност мъжът от видеото прилича на въпросния Нуфи и макар да не се вижда добре в клипа, телосложението му отговаря. Дамата, която даряваше с ласки здравеняка обаче, си остана под кърпата и нейното лице така и не се видя. Неслучайно според някои интернет потребители това всъщност е мъж и затова се крие.

„Откъде сте сигурни, че му прави орална любов. Може да го пощи за бълхи“, коментират зевзеци.

„Момичето се казва Ния Н. и учи в НСА, а в момента шари из Слънчев бряг“, гласи пък друг форумец.

източник: hotzona.net

Leave a Comment